NYHETER

siste nytt om arrangementer

 

Battle of North er det eneste etapperittet for damer i Scandinavia med Worldtour status. De passerer Skien og Porsgrunn midt på dagen fredag 25.august og trenger vakthold en times tid. Kan du bidra, så meld deg på her

Tour de Skien

04.07.2023

Skien By, sammen med Grenland Sykleklubb og Bypakke Grenland, arrangerer en sykkeldag i Skien By. Vi er selvfølgelig inspirert av Tour de France som akkurat har startet. (se alle bildene)

Er du interessert i trening og har lyst til å forbedre ferdighetene dine, er Parasykling Treningscamp noe for deg. Campen er i tilknytning til NM i Sandnes 22.-25. juni.

Jokermesterskapet (Ungdomsmesterskapet på landevei) går av stabelen 16.-18. juni og arrangøren håper på flere påmeldinger. Det gode været har kommet til Trøndelag og det er ingen grunn til å vente! Se mer info her. Påmeldingslenke HER.

I flott sommervær og fine forhold gjennomførte Solum Terrengsykkelklubb Tevebu-cup i Skien Fritidspark.4 ryttere fra GSK stilte, i klassen M13/14 stilte Timian Botten Andersen og Sebastian Rekvik.
Timian kom inn på en flott 3 plass, Sebastian inn på 6 av 13 startende.
I klassen M15/16 var Håkon Lærum Berg sterkest , tråkket fra alle og vant...