Tour de Skien

lørdag 24.august 2024

Velkommen til en familiedag fylt med moro og sykkelaktiviteter i Skien sentrum den 24. august 2024! Her vil det bli noe for alle sykkelnivåer, så ta med hele familien.

Hva skjer? (Noen endringer kan forekomme)

  • Løpesykler for de minste: Fra klokken 11.00: «På Sykkel i Telemark» vil stille med løpesykler og sykkelbane for de aller minste på Rådhusplassen.
  • Tour de Skien: Kl. 13.00: Sykkelløpet «Tour de Skien» starter fra Handelstorget, med Skiens ordfører Marius Roheim Aarvold som offisiell starter. Premieutdeling til alle som deltar.
    Påmelding starter fra ca. 11.00
  • Møt Sykling uten Alder! Sykling uten alder kommer med sine Rickshaw-sykler – ta med deg en venn og bli passasjer på en liten runde i Skien sentrum. Ønsker du å prøve deg som sykkelpilot? Sykling uten alder holder et kort pilotkurs for de som vil prøve seg i førersetet!
  • Bypakke Grenlands mobile sykkelverksted: Dyktige sykkelmekanikere vil være på plass for en gratis sjekk av sykkelen din.
  • Tegnebord: Ta en liten pause ved tegnebordet og tegn Grenlands kuleste sykkel. Vi trekker 3 vinnere som mottar premie.
  • Sykkelparkering: Vi setter opp sykkelparkering slik at sykkelen din står trygt.

Dagen arrangeres av Bypakke Grenland i samarbeid med Skien by, Grenland Sykleklubb, Sykling uten Alder og På Sykkel i Telemark

Vi gleder oss til å se deg der!

Grenland Sykleklubb, sammen med Skien By og Bypakke Grenland, arrangerer en sykkeldag i Skien By. Vi er selvfølgelig inspirert av Tour de France som akkurat er avsluttet med solid innsats av Jonas Abrahamsen.

SYKKELLØP

Vi inviterer barn i alderen 6-12 år til sentrum av Skien for å delta i et morsomt sykkelløp. Selve løpet starter kl. 13:00, men vær ute i god tid for å registrere deltakerne. Oppmøte: Handelstorget, Arkaden.

Puljevis blir det fra 6-7 år, 8-9 år og 10-12 år. De yngste, 6-7 år sykler én runde, 8-9 år sykler to runder, mens de eldste barna fra 10-12 år sykler tre runder. Alle får premie for gjennomført sykkelløp, samt en kul Tour de Skien t-skjorte.

SYKKELAKTIVITETER

I gågata setter vi også opp en kul sykkelbane for løpesykler, samt at barna kan få delta på ferdighetsmerket. Dette gjelder for alle aldre.


bilder fra TOUR DE SKIEN 2023