BANESAMLING 

02.12.2023

Bli med på kickoff i Asker-velodromen
Dette blir klubbens aller første banesamlingen på "hjemmebane" lørdag 2. og søndag 3.desember (oppdatert info)

Grenland SK og IF Frøy har fått booket velodromen i Asker lørdag 2. desember og søndag 3. desemer for bane-kickoff for våre medlemmer. 

Dette blir første helg med aktivitet i velodromen (med unntak av kurs). Grenland SK og IF Frøy er glade for at vi sammen er først ute med å teste den nye velodromen.

Selve samlingen er gratis for medlemmene, og denne gangen betaler klubben halvparten av akkrediteringskurset alle som skal sykle i velodromen må ha. Det er sykler tilgjengelig for de som ikke har egen – og det gjelder nok de fleste.

Vi har reservert hallen mellom 10.00 og 15.00.

Vi vil kjøre akkrediteringskurs A0 og AI lørdag, og A2 søndag (etter mal fra Sola). Vi regner med å ha egne instruktører til disse kursene etter instruktøropplæring uka før.

Dette er akkrediteringskursene:
A0 – som er introduksjonskurs
Spesialpris for GSK-medlemmer 45 kroner
A1 – kurs som gir rett til å delta på åpne treninger
Spesialpris for GSK-medlemmer 150 kroner
A2 – kurs som gir rett til å konkurrere
Spesialpris for GSK-medlemmer 200 kroner

Akkrediteringen tas én gang, og gjelder også på velodromen i Sola. NB: Du må ta A0 før du kan ta A1, og A1 før du kan ta A2. Meld det på alle kursene du skal ta samtidig. Du kan ta alle kursene i løpet av helgen.

Vi har leid velodromen fem timer hver dag, og vil lage et opplegg der det først kjøres akkrediteringskurs og deretter trening på velodromen. Det som har akkrediteringskurs kan dermed komme etter at kursene er avholdt. Endelige tidsplaner kommer når vi har deltakerantallet.

Vi håper på en flott start for banesykling på velodromen. Vi har også invitert hele styret og andre nøkkelpersoner slik at de kan se anlegget.

Vel møtt til kickoff.