Triller terning på proffene

10.11.2023

Discoverys sykkelkommentator triller terning på utvalgte norske profiler

IMPONERT: Denne trioen har imponert i 2023-sesongen. Fra venstre Per Strand Hagenes, Jonas Abrahamsen, Søren Wærenskjold.

JONAS ABRAHAMSEN

Seks! Grenlandsplogen har blitt et slags fenomen i sykkelnorge. Fra en skummel velt på treningsleir til skyhøyt WorldTour-nivå i en og samme sesong. Transformasjonen fra det tidligere klatreprosjektet til en beinhard hjelperytter er komplett.

SØREN WÆRENSKJOLD

Seks! 2023 ble sesongen der Søren Wærenskjold ble en voksen syklist. Endelig løsnet det også virkelig på proffnivå. Mestvinnende av alle norske proffer i år. Til tross for litt sykdom og noen utfordrende perioder, så er sesongen akkurat det forløsende året jeg håpet Wærenskjold skulle få.

PER STRAND HAGENES

Seks! Per Strand Hagenes fylte 20 år i 2023 og først neste år blir han fullverdig proff i Jumbo-Visma. Han har vist i år at han er mer enn klar for det. 3 internasjonale proffseirer er nest flest av alle norske syklister i år. Mesterskapene går litt på tverke og deler av våren ble ødelagt av hjernerystelse, men å vinne på proffnivå 3 ganger allerede før du blir proff er ganske unikt. Toppkarakter av den grunn.