U6 - gode resultater og god læring

17.07.2023

U6 2023

U6 er et 6 dagers etapperitt i Tidaholm Sverige. Dette arrangeres midt i fellesferien. Denne gangen bodde vi på forskjellige steder i og rundt Tidaholm.

Ulrik Fleiner i M15-16 deltok som regionslaget TeVeBu, Mens Juniorgutta Håkon Lærum Berg og Phillip Trede Stange samt Timian Botten M13-14 bodde i utkanten av byen.

På forhånd var det store forventninger til guttas prestasjoner. Alle har hatt mange ritt med gode prestasjoner tidligere i sesongen. Junior gutta kom direkte fra Tour Te fjells som i år viste seg fra den harde siden, med lange og harde bakker og kaldt og vått vær.

M15-16 med Ulrik Fleiner klokket inn flere solide etapper med blant annet Seier på etappe 4 og Andre plass på Etappe 3. Han lå da på andreplass i sammendraget med god sjanse til avansement før gaterittet. Der gikk han uheldigvis ned i en velt. Og ødela sjansene i sammendraget. Men med flere topplasseringer, skal man allikevel være godt fornøyd.

M13-14 med Timian hadde også flere gode etapper, med blant annet andre plass på gateritt, og flere tredjeplasser.

Junior gutta med Håkon og Phillip fikk kjørt seg i et stort internasjonalt felt med over 70 startende. Uken startet litt tungt men gutta viste stigende form og bedre og bedre kjøring utover uken. Det ble ingen pallplasser denne gangen, men jevn kjøring med positiv progresjon resulterte i en ørliten liten slump premiepenger for sammendraget.

Gode prestasjoner fra alle GSK utøverne, er et bevis på at det treningsarbeidet som legges ned i klubben, holder høy internasjonal standard.